Referenties

Intervisie met Anja is een cadeautje voor jezelf!
Anja is een fijn persoon die op de juiste manier de dingen weet te zeggen, waardoor je gaat reflecteren. Ze kan helder en beeldend uitleggen wat systemische werken inhoud, waardoor je dit in het werk op een natuurlijke manier toepast. We komen altijd vol inspiratie en met energie van de intervisie met Anja vandaan.
Anthos en Miriam
Wijkteam PPG/PGO Oss

Vanuit mijn functie en verantwoordelijkheid als manager wil ik zorgvuldig kijken naar een gezonde en effectieve werksituatie voor de medewerkers. Soms kom ik complexe zaken tegen binnen teams waarbij externe deskundigheid gewenst is. Ik weet Anja dan te vinden. Zij kan complexe situaties snel analyseren en in positieve beweging zetten. Haar onderzoeksrapporten zijn helder en de adviezen zeer bruikbaar. Bovendien is het fijn samenwerken met Anja en is zij in staat om vanuit betrokkenheid zaken in positieve beweging te zetten. Externe ogen zien andere dingen en voor mij heeft dat een grote meerwaarde.
Katja Jochems
Manager COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers)

Wij ervaren al jaren hele zinvolle bijeenkomsten met Anja.
De kracht van Anja ligt ons inziens in het verder kijken dan wat mensen in eerste instantie aandragen, met de intentie om heel snel bij de werkelijke vraag uit te komen, die kan op alle gebieden liggen….en daar vervolgens mee aan de slag te gaan.
Vervolgens doet ze dat op een hele respectvolle, integere manier, waarbij ze onderbouwt vanuit visie, kennis en ervaring. Ze licht zaken toe op een manier die binnen komt en blijft hangen.
Anja heeft ons begeleid naar deze nieuwe tijd: van zorgen voor naar zorgen dat. Wij zijn er trots op te kunnen noemen dat wij werken met Presentie, betrokken en nieuwsgierig te zijn naar clienten en vanuit betrokkenheid ook kunnen begrenzen. Wij kunnen zonder oordeel luisteren naar clienten en het netwerk, kunnen onze gezamenlijke visie laten zien in de praktijk en wij kijken kritisch naar onszelf en elkaar. Wij werken met veel plezier samen in een veilige omgeving: met de clienten en elkaar.
Het leidt altijd tot een prettige bijeenkomst waarbij een ieder zich gezien en gehoord voelt en weer verder kan met nieuwe inzichten.
Nieuwsgierig geworden naar ons? Kom gerust langs op het Theresiaplein telefoonnummer 013 5442336
Amarant-groep Wonen in de wijk

Anja Boere verzorgt sinds 2015 ontwikkel trajecten met zorgteams van BrabantZorg (locatie Vierhoven in Schaijk). Anja is een ervaren deskundige in het coachen en inzichten geven in het eigen handelen bij medewerkers. De 4 teams van Vierhoven heeft zij begeleid op het gebied van de familie participatie, het ontwikkelen van teamkaders en zelforganisatie. De kracht van Anja is dat zij gebruik maakt van de praktijkervaringen, alles bespreekbaar maakt en kan zorgen voor een veilig leerklimaat. Anja wordt ervaren als een prettig persoon, die op elk niveau advies kan geven, en weet mensen te inspireren.
Debora Doeve
Teammanager Woonzorgcomplex Vierhoven in Schaijk